Gratis webinar over de compensatieregelingen voor rijscholen

compensatieregelingen voor rijscholen

Ook voor rijscholen, groot en klein, bestaan er verschillende compensatieregelingen vanwege het beroepsverbod op rij-instructie. Welke regelingen zijn er? Kom jij zelf ervoor in aanmerking? En hoe vraag je dat aan? Op initiatief van De VerkeersAcademie en TAFKA Advies en Administratie organiseren wij op woensdag 22 april een gratis webinar over dit onderwerp.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Op woensdag 22 april organiseren wij om 10 uur in samenwerking met De VerkeersAcademie en TAFKA Advies en Administratie een webinar. In deze webinar geeft Henk Kwant, gecertificeerd belastingadviseur bij TAFKA, een toelichting op de financiële compensatieregelingen die het kabinet aan ondernemers heeft aangeboden. Ook wordt direct ingespeeld op de actualiteit naar aanleiding van de persconferentie van Rutte op dinsdagavond voorafgaand aan het webinar. Een persconferentie waar zoveel rijschoolhouders reikhalzend naar uitkijken.

Leerzaam en actueel

Aan de orde komen wie er voor de regelingen in aanmerking komen, hoe de hoogte wordt vastgesteld en hoe je je als ondernemer kunt
voorbereiden op het aanvragen van deze regelingen.

  Er is uiteraard ook volop gelegenheid om je vragen te stellen.

  Aanmelden verplicht

  Aanmelden is verplicht. Hieronder kun je je aanmelden de online workshop. Je ontvangt direct een bevestiging. Een dag voorafgaand aan de workshop ontvang je de uitnodiging met daarin de toegangscode tot de webinar.

  Reageer z.s.m. want er is slechts plek voor 50 ondernemers.

  Voor een optimale ervaring vragen we je om een computer, laptop of tablet te gebruiken die is voorzien van een camera en microfoon.

  Inschrijfformulier Webinar 22 april 10 uur