Haverkate Rijschooladministratie: experts met no-nonsense aanpak

Rijschoolhouders zijn uitstekend op de hoogte van de Wegenverkeerswet en bedreven in het besturen van voertuigen. Nog belangrijker is dat ze die kennis en vaardigheden kunnen overdragen aan anderen. Rijles geven, daarin zijn ze een expert. Maar hoe zit het met de administratie van hun rijschool?

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

‘Administratie? Nou nee…’

Rijschoolondernemers hebben ook te maken met het voeren van hun administratie; een heel ander vak en daarbij waarschijnlijk niet hun favoriete bezigheid. Wellicht kost het ze ook veel tijd. Meer tijd dan het een expert op administratief gebied zou kosten.

Speciaal voor rijscholen

Haverkate Rijschooladministratie is een klein administratie- en advieskantoor, gespecialiseerd in de boekhouding van rijscholen. Henriëtte Haverkate is eigenaresse en vertelt: “Doordat we zelf jarenlang een rijschool hebben gerund, kennen we het vakgebied van rijscholen van binnen en buiten. We zijn op de hoogte van de specifieke problemen en hebben aan een half woord genoeg. Bovendien hebben we sinds de oprichting van ons kantoor in 1997 extra kennis en ervaring opgedaan. Rijschoolondernemers kunnen daar van profiteren. Ieder zijn vak, nietwaar?”

Administratie en advies

Haverkate Rijschooladministratie helpt rijschoolondernemers op alle fronten qua boekhouding.
Een overzicht van hun specialiteiten:

- complete rijschooladministratie
- jaarrekening voor eenmansbedrijven, vof’s en BV’s
- aangiften omzetbelasting (BTW) en inkomstenbelasting
- salarisadministratie;
- advies

Korte lijnen en no-nonsense aanpak

Ondanks de talloze communicatiemogelijkheden gaat er niets boven het persoonlijke contact. Haverkate: “Wij zijn een klein kantoor met korte lijnen en een no-nonsense aanpak. De klant heeft met één contactpersoon te maken, bij wie hij of zij met alle vragen terecht kan. Dat is wel zo prettig en de klant betaalt hierdoor een minimum aan overheadkosten.”

Heel Nederland

“Ons kantoor is gevestigd in Olst, maar wij werken voor rijscholen in heel Nederland. Is Olst te ver uit de koers om regelmatig langs te komen, dan kan de administratie ook per post, fax of digitaal aangeleverd worden", zo laat Haverkate weten.

Kortingsbon op De Nationale Rijschoolbeurs

Haverkate Rijschooladministratie werkt voor een vast all-in bedrag per maand.
Op zondag 7 september a.s. kunnen bezoekers van De Nationale Rijschoolbeurs in Nieuwegein bij de stand van Haverkate een kortingsbon ophalen.

Profiteer als rijschoolhouder van deze interessante korting en laat uw administratie over aan de professionals van Haverkate Rijschooladministratie. (www.haverkate-rijschooladministratie.nl)