Hyundai private lease bij de supermarkt

Steeds meer automobilisten stappen over op private lease. Een auto leasen zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een werkgever. Deze manier van autobezit heeft volgens velen behoorlijk wat voordelen. “We maken met private lease autorijden laagdrempelig”, zo zegt Hans van den Brink, Manager Fleetsales & Leasing, bij Hyundai.

VTO

— Advertentie —

Supermarkt

Van den Brink geeft aan dat door middel van private lease autorijden laagdrempelig wordt. En laagdrempelig kunnen we het zeker noemen. Vanaf 27 april tot 3 mei kun je namelijk je leasecontract afsluiten bij de Albert Heijn XL. “We bieden bij deze supermarkt twee verschillende auto’s aan. De Hyundai i10 - beste stadsauto volgens Autoweek - en de Hyundai i20. We bereiken op deze manier een doelgroep, zoals bijvoorbeeld jonge starters, die anders nooit een auto zouden kunnen rijden en al helemaal geen nieuwe auto. Door een auto privé te leasen kunnen zij dat nu wel.”, zo zegt Van den Brink.

Voordelen

Het voordeel aan private lease is dat je weet waar je aan toe bent. Voor veel jongeren blijkt dit erg prettig. “Ik rij in een tweedehands auto. Een fijn ding, maar toen hij vorige maand een APK-keuring moest ondergaan was ik een heleboel geld kwijt om hem weer goed de weg op te laten gaan. Geld dat ik eigenlijk op dat moment niet had. Ik ga nu toch nadenken om misschien ook te leasen. Dan betaal ik gewoon een vast bedrag per maand en heb ik geen bijkomende kosten van reparaties enzo…”, zo zegt de 26-jarige Vincent Mabelis uit Bussum. 

Vanaf 149 euro per maand

De i10 is al te leasen vanaf 149 euro per maand met een duur van 60 maanden en maximaal 10.000 kilometer per jaar. 
“Brandstof, verkeersboetes en vervangend vervoer bij schade zijn exclusief. Maar voor de rest wordt alles geregeld. Van bandenvervanging tot schadeherstel. En van wegenbelasting tot de verzekering. Er zijn geen kleine lettertjes. Het is gewoon heel betaalbaar”, aldus Van den Brink.

De actie van Hyundai loopt tot en met zondag 3 mei bij de Albert Heijn XL en is een samenwerking tussen Leaseplan, Albert Heijn en Hyundai. Op dit moment zijn er nog genoeg auto’s beschikbaar, maar het bedrijf zegt wel: op=op.

Ga voor meer informatie naar de website