Nieuws voor rijscholen

Rijschool Homeijer

Indrukwekkende erehaag voor overleden rijschoolhouder Arnold Homeijer

woensdag 08 februari 2017 | Daisy Kossen

Vorige week overleed Arnold Homeijer op 57-jarige leeftijd aan de gevolgen van uitgezaaide prostaatkanker. Hij had een bijzondere laatste wens: hij wilde vlak voor zijn uitvaart nog één keer langs het CBR rijden.

Peter Claassen Dubbele Bedieningen (advertentie)

Ongeneeslijk ziek

Arnold werd in 2011 gediagnosticeerd waarbij hij te horen kreeg dat hij ongeneeslijk ziek was. Ondanks toenemende gezondheidsklachten lukte het hem om nog tot november 2016 les te geven. Hij had een passie voor lesgeven. 

Eerbetoon

Dat de rijinstructeur geliefd was blijkt uit het indrukwekkende eerbetoon dat hij kreeg van zijn collega’s op het parkeerterrein bij het CBR. Maandagavond brachten zo’n 150 rijinstructeurs uit Twente een laatste groet aan de Enschedeër. De meeste leswagens ontstaken hun lichten, waarop collega-rijschoolhouders en examinatoren voor hun auto’s kwamen staan. Daar werd de rouwstoet door de menigte opgewacht en vormden ze onder luid applaus een erehaag voor hem. "Dit had Arnold prachtig gevonden ", zei rijschoolhouder Hans Pierik van Drive Easy en organisator van de hommage aan Arnold na afloop tegen regionaal dagblad Tubantia.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!