Nieuws voor rijscholen

Rijden met winters weer

KNMI waarschuwt voor gladheid: onze tips [infographic]

dinsdag 07 februari 2017 | Daisy Kossen

De laatste week leek het wel lente te zijn geworden, maar daar komt nu een flinke verandering in. Verschillende meteorologen voorspellen opnieuw een koude en winterse periode waarbij op sommige plaatsen zelfs (nat) sneeuw kan gaan vallen.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Code geel

Vanaf vanavond laat is er in de provincies Noord-Holland, Friesland, Overijssel en Flevoland kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeeltes of lichte sneeuw, waarschuwt het KNMI. Het weerinstituut heeft vanwege deze verwachting waarschuwingscode geel (wees alert) afgegeven. 

Infographic

In een eerder blogartikel gaven we al tips voor het rijden bij sneeuw en gladheid. Als vervolg op dat artikel willen we nog deze infographic met je delen waarop te zien is waar je auto aan moet voldoen als je in winters weer moet rijden of over twee weken misschien wel op wintersport gaat.

 


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!