De inschrijving voor de DRIVE! bijscholingscursus is geopend!

De VerkeersAcademie heeft een nieuwe cursus aan het opleidingsassortiment toegevoegd: de DRIVE! bijscholingscursus. Deze cursus helpt instructeurs bij het optimaal gebruiken van de nieuwe interactieve rijopleidingsmethode DRIVE!.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

DRIVE!

DRIVE! is ontwikkeld door VekaBest in samenwerking met Cito. Het werkt op basis van online scoreformulieren die de leerling en de instructeur op vier momenten tijdens de rijopleiding digitaal invullen. De slimme software zet deze ingevulde scoreformulieren om in rapportages. Deze rapportages zorgen voor een betrouwbaar, gezamenlijk beeld van het actuele niveau van de leerling. Ook wordt de leerling actiever betrokken bij zijn rijopleiding.

Een uitgebreide pilot heeft uitgewezen dat hiermee het slagingspercentage van leerlingen flink toeneemt. DRIVE!-leerlingen slaagden in 1,17 poging, terwijl leerlingen in de referentiegroep 1,69 poging nodig hadden. Het aantal benodigde lessen ontliep elkaar nauwelijks: 41 tegen 39.

Zwolle en Nieuwegein

De VerkeersAcademie mag de bijscholingscursus exclusief aanbieden. De bijscholingscursus gaat in Zwolle en Nieuwegein van start en telt voor 2 dagen mee voor de verplichte WRM-bijscholing (IBKI-cursusnummer 48). De cursus in Zwolle is op 4 en op 11 mei. De cursus in Nieuwegein is op 15 en 22 mei.

Inschrijven

U kunt zich op deze manier inschrijven:
 

  1. Ga naar https://www.deverkeersacademie.nl/inschrijven/
  2. Vul het inschrijfformulier volledig in en kies bij stap 3 voor DRIVE!
  3. Controleer uw e-mail. U krijgt automatisch een bevestiging van uw inschrijving

Meer informatie over DRIVE!:
https://www.vekabest.nl/Zakelijk/#Drive