Keijbeck Opleidingen breidt uit met KnD Opleidingen in Venlo

venlo

Keijbeck Opleidingen & Bart Derkx gaan samenwerken. Beide partijen hebben veel ervaring in het opleiden en trainen van personeel in diverse specialistische sectoren. Onder de naam KnD Opleidingen (Keijbeck & Derkx) bundelen ze hun krachten en starten ze een eigen opleidingscentrum in Venlo.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Op een leslocatie met 10 theorielokalen en een praktijkhal van 1000m2 in Venlo vinden 6 dagen per week de opleidingen plaats. 

Het doel van de samenwerking is om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden met één aanspreekpunt. De opleiding, cursus of training kan fysiek in Venlo, maar ook intern of elders in het land.

Ambitie

Voor de komende jaren is er een duidelijke ambitie gesteld: “Wij willen doorgroeien en dé opleider worden voor uitvoerende medewerkers in diverse specialistische sectoren van Zuid-Nederland.” 

Voor de komende jaren heeft KnD Opleidingen de ambitie om als professioneel “one stop shopping” aanbieder van opleidingen en trainingen te worden gezien. " Een schommelend vraag en aanbod en veranderende (subsidie)regels maken dat steeds meer opleiders het moeilijk krijgen. Enkel door flexibel te zijn en je bedrijf door te ontwikkelen, red je het in deze markt", geeft het bedrijf aan. 

Ontwikkelingen

“De klantvraag staat centraal”, stellen de gezamenlijke directeuren Colin, Jessie en Roger Keijbeck. "We kijken altijd hoe de business van een klant zich op dat moment aan het ontwikkelen is en wat dit voor de medewerkers met betrekking tot trainingen en opleidingen betekent. Een training levert immers alleen resultaat op als dit ook echt de oplossing voor het probleem is.” 

KnD Opleidingen verzorgt een pakket van ongeveer 200 cursussen, trainingen en opleidingen voor zowel individuen als groepen mensen. De opleidingen zijn onderverdeeld in de categorieën: (beroeps)rijbewijzen, arbo & veiligheid, chauffeurstrainingen, logistiek, nascholing van beroepschauffeurs (code 95) en communicatie.