Klassikale WRM-bijscholingen niet meer toegestaan

IBKI

In een extra nieuwsbrief heeft het IBKI vandaag laten weten dat het met ingang van maandag niet meer is toegestaan om WRM-bijscholingen klassikaal aan te bieden.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

"De  Rijksoverheid heeft een aantal aanvullende en aangescherpte maatregelen getroffen ter bestrijding van de verspreiding van het Corona-virus. In deze maatregelen is een verbod tot samenkomsten genoemd," zo schrijft het IBKI in haar nieuwsbrief. "Hieronder vallen ook klassikale bijeenkomsten in het kader van een theoretische bijscholing. Concreet: het klassikaal verzorgen  van een theoretische bijscholing is niet toegestaan."

Verbod gaat maandag in
"IBKI is van mening dat de gezondheid van iedereen voorop gesteld moet worden. Dit houdt in dat IBKI, met ingang van 30 maart 2020, klassikaalgegeven theoretische bijscholingen niet meer zal verwerken, zolang deingestelde maatregelen van kracht zijn."
Toch bijscholing volgen?

Via webinars kunnen rijscholen nu toch bijscholing volgen. De VerkeersAcademie biedt zolang het verbod op klassikale bijscholingen geldig is de mogelijkheid je toch bij te scholen.

De voordelen:

  • door nu bijscholing te volgen heb je straks je handen vrij om rijles te geven
  • nu bijscholing volgen kost je nu geen omzet-uren
  • geen reistijd
  • IBKI-goedgekeurd

Ervaar zelf het gemak van webinars en meld je aan. Hier vind je een overzicht van alle mogelijkheden.