LBKR biedt luisterend oor aan leden

bestuur LBKR

Beroepsvereniging LBKR biedt leden een luisteren oor in coronatijden. Omdat deze crisis voor sommigen mentaal erg zwaar kan zijn heeft LBKR een coaching traject opgezet.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

LBKR werkt hiervoor samen met MKH-coaching. De gesprekken worden vertrouwelijk behandeld. Er zijn voor de leden geen extra kosten aan verbonden.

Steun

LBKR schrijft: "Het coronavirus heeft voor rijschoolhouders en rijinstructeurs niet alleen bedrijfsmatige en financiële gevolgen, maar kan ook binnen de privé-situatie of mentaal een enorme impact hebben. Ook voor die signalen willen we er als Beroepsvereniging LBKR voor onze leden zijn. Wij bieden u graag het luisterend oor dat in deze bijzondere en onzekere tijden belangrijk kan zijn!" 

Een mooi initiatief. Voorzitter Jos Post stak leden al eerder een hart onder de riem met een persoonlijke brief. "Naar de toekomst toe is het enerzijds afwachten van wat ons te wachten staat, anderzijds pro-actief nadenken welke rol je als individu maar ook als branchevereniging kunt hebben. Houdt moed, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Laten we samen doorgaan, nu maar ook na deze situatie! Samen sterk!"