LBKR lanceert de 'Beter Leven Rijinstructeur'

bestuur LBKR

De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche (LBKR) heeft deze week een nieuw concept gelanceerd, namelijk de Beter Leven Rijinstructeur (by LBKR).

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Hiermee wil de beroepsvereniging de aandacht vestigen op gezondheid, kennis, bijscholing, gezonde tarieven en duurzame inzetbaarheid. Kortom, een beter leven als ZZP-rijinstructeur, gericht op de toekomst. 

'Op jouw toekomst, niet die van iedereen. We zijn niet voor niks ZZP'er geworden', zegt Leendert Roos van LBKR in de online vergadering. Met dit concept wil LBKR zich onderscheiden van andere verenigingen. 

De Beter Leven Rijinstructeur

De Beter Leven Rijinstructeur onderscheidt door de volgende vier punten:

  1. Ver Weg: Hij/zij droomt van een zinvol leven waarin hij een actieve bijdrage levert aan het voorkomen van (dodelijke) ongevallen
  2. Dichtbij:  Hij/zij leeft, beweegt en ontspant gezond zodat hij nu kan doen en werken wat hij moet doen, schoolt effectief bij om zijn dromen te kunnen leven.
  3. Achter: Is bewust waar hij/zij vandaan komt, wat hij doet en kan dat controleren door de kennis die hij heeft vergaard.
  4. Halverwege: Verbindt met het speelveld (in deze volgorde): Familie, vrienden/kennissen, collega's en concurrenten, maakt collega's enthousiast voor het lidmaatschap LBKR
Training

LBKR wil dat hun rijinstructeurs zich niet blind staren op de komende week, maar over hun toekomst nadenken. Met de bovenstaande punten wil de vereniging voorwaarden creëren voor een beter leven. 

LBKR wil dan ook trainingen aan hun leden gaan geven over het leven en bewegen en gezond ontspannen. 'Bijscholing voor een beter leven', geeft Roos aan. Maar LBKR wil ook ondersteuning bieden op het gebied van sociale communicatie op social media.