Nieuws voor rijscholen

CBR

Leerlingen kunnen examens nu via smartphone reserveren

dinsdag 04 juni 2019 | Miranda Schenkhuizen

Mijn CBR is vernieuwd en daarmee kunnen examens nu via de smartphone gereserveerd worden.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Vanaf nu kan het CBR theorie-examen gereserveerd worden via een smartphone of tablet via Mijn CBR. Het online klantenportaal van het CBR is vernieuwd en nu volledig geschikt voor mobiel gebruik. Via het klantenportaal is het ook mogelijk een rijschool te machtigen, een rijtest te reserveren, een Gezondheidsverklaring in te dienen en leerlingen kunnen hun persoonlijke dossier inkijken.

Reserveren via rijopleider

Met DigiD kunnen leerlingen vanaf nu inloggen op Mijn CBR waar ze al de CBR-zaken kunnen regelen. “Natuurlijk blijft het ook mogelijk om je rijopleider een theorie-examen voor je te laten reserveren”, aldus het CBR.

Livegang website

Het vernieuwde Mijn CBR volgt op de livegang van de nieuwe CBR website vorig jaar. Door betere informatievoorziening wil het CBR klanten beter in staat stellen om veilige keuzes te maken.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!