Lezersactie: Nieuwe editie Handelingsanalyse met fikse korting

De VerkeersAcademie heeft afgelopen week een nieuwe editie “De Handelingsanalyse Categorie B” uitgebracht. Het boek is een handig hulpmiddel voor alle rijinstructeurs. Tot en met 1 februari is de nieuwste editie online te bestellen voor slechts € 39,95 (incl. verzendkosten). Normaal kost het boek € 60,00.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Rijprocedure

“De Handelingsanalyse Categorie B” is feitelijk een full colour visuele samenvatting van alle rijprocedures. Via mooie animaties worden de belangrijke punten van een rijprocedure weergegeven. Naast de animaties staan de kritieke punten met bijbehorende motivaties weergegeven.

Handig formaat en ideaal voor elke rijles

Er zijn meerdere handelingsanalyses in omloop. Maar waar deze uitgave van De VerkeersAcademie zich in onderscheidt is het formaat. Het boek wordt namelijk gedrukt in een handzaam A5-formaat. Op deze manier kun je de handelingsanalyse makkelijk meenemen en opbergen in je lesauto. Wat ook handig is, is dat deze handelingsanalyse volledig up-to-date is. Voor het eerst is het boek voorzien van een vaste bordenfolder. Alle verkeersborden staan weergegeven samen met de wettelijke betekenis van de borden. 

Specificaties

“De Handelingsanalyse Categorie B” is een uitgave van De VerkeersAcademie.

  • Tweede druk
  • 152 pagina’s
  • Full colour
  • A5-formaat
  • Gebonden via een ringband
Profiteer van de aanbieding

Het boekje is online te bestellen door een e-mail te sturen naar info@rijschoolvandaag.nl. Vermeld hierin je factuurgegevens (naam van je rijschool, adres en telefoonnummer). Dan ontvang je het boek zo snel mogelijk.