Nieuws voor rijscholen

VekaBest taxi examen

VTO Taxi examens uitgebreid met case studies

dinsdag 24 januari 2017 | Daisy Kossen

Vanaf 1 februari zitten er twee case studies in elk TVT-examen van CCV. Om cursisten tijdig op deze nieuwe situatie voor te bereiden, heeft VekaBest haar VTO Taxi examens nu al aangepast.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Case studies

De case studies die in de examens zijn verwerkt, geven een meer realistisch, praktijkgericht karakter aan de examens. De aspirant-taxichauffeur kan op deze manier het verband beter leggen tussen allerlei theoretische regels en de praktische toepassing ervan.

Volledige herziening

“We hebben deze verandering aangegrepen om onze Taxi examens nog eens volledig kritisch tegen het licht te houden”, aldus Ad Philipsen van VekaBest. “Niet alleen hebben we twee actuele case studies aan elk examen toegevoegd, we hebben ook het aantal beschikbare oefenexamens uitgebreid van 17 naar 20 en een aanzienlijk aantal vragen geactualiseerd.”

E-learning

Philipsen heeft daarnaast nog een extra nieuwtje te melden: “In de loop van dit eerste kwartaal introduceren we een e-learning product voor Taxi. Veel taxi-opleidingen verlopen (deels) via zelfstudie en daarbij is e-learning inmiddels een bijna onmisbaar hulpmiddel. We haken met onze Taxi e-learning aan bij onze Speedtheorie producten voor auto, motor, bromfiets en trekker. Daar hebben we zeer goede ervaringen mee, waardoor ik met zekerheid kan stellen dat ook deze nieuwe Taxi e-learning weer een erg waardevol en aantrekkelijk product is geworden.”


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!