Nieuws voor rijscholen

De VerkeersAcademie code 95 verplichte nascholing chauffeurs

Mailadres cursist belangrijk voor Code 95

vrijdag 04 april 2014 | Miranda Schenkhuizen

Het CBR moet beschikken over het persoonlijke mailadres van de chauffeur om hem of haar te informeren over het behalen van de nascholingsuren voor Code 95.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Als de chauffeur de nascholingsuren voor Code 95 heeft afgerond, verstuurt het CBR automatisch een Verklaring van nascholing (VVN) naar de RDW. De chauffeur ontvangt hiervan per mail ook bericht, zodat de chauffeur Code 95 bij de betreffende categorie op het rijbewijs kan laten bijschrijven of verlengen.

Het is belangrijk dat de opleider bij het aan- en afmelden voor nascholingscursussen het persoonlijke, actuele mailadres van de chauffeur invult. Het gaat om het privé mailadres van de chauffeur en niet dat van de werkgever.

Als de opleider niet het persoonlijke mailadres invult, ontvangt de chauffeur geen bericht als de VVN is verstuurd. Het mailadres wordt niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

Bron: CBR


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!