Meer kennis = meer rijplezier!

Het aanbod aan leermiddelen wordt breder en breder bij VekaBest. Erik Kantelberg, Ad Philipsen en hun team ontwikkelen voortdurend nieuwe producten voor nieuwe doelgroepen. Dit keer wordt er ingespeeld op rijbewijsbezitters vanaf ± 45 jaar die hun kennis van de verkeersregels willen opfrissen.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Rijscholen leren jongeren veilig aan het verkeer deel te nemen, maar hoe zit het met de ouders / verzorgers? Want verkeersregels zijn net zo beweeglijk als het verkeer zelf; vergeleken met 10, of zelfs 5 jaar terug is er veel veranderd. Juist voor de ervaren automobilist is het dan zaak om goed bij te blijven.

Het Bijspijkerboekje

Met deze nieuwe uitgave, het BijspijkerBoekje, kunnen ervaren automobilisten hun verkeerskennis weer op het gewenste niveau brengen. Door de beknopte en overzichtelijke stijl raken ze snel vertrouwd met de laatste ‘afspraken’ in het verkeer. Aan bod komen onder andere spits-, plus- en passeerstroken, uitwijkplaatsen, fiets- en bromfietspaden, fietsstraten, bromfiets op de rijbaan, (snelle) e-bikes, wegmarkeringen, bussluizen, maximumsnelheden en smartphone-gebruik in het verkeer. Maar natuurlijk ook basiselementen als afslaan & voorrang en stilstaan & parkeren.

 

Kennis up-to-date

Periodieke bijscholing in (verkeers)veiligheid is een goede gewoonte in veel beroepen, waaronder dat van beroepschauffeur. Gek genoeg worden ervaren ‘hobbymatige’ automobilisten vaak vergeten … tot nu! Met het VekaBest BijspijkerBoekje leest de rijbewijsbezitter zich helemaal up-to-date. Met die kennis wordt de automobilist een betere en veiligere verkeersdeelnemer. En het vergroot ook het zelfvertrouwen en het rijplezier!

Meer informatie?

Ook leuk als relatiegeschenk. Vraag naar de bijzondere voorwaarden! Over 3 weken is deze moderne uitgave leverbaar. Meer informatie? Neem dan contact op met VekaBest of rechtstreeks met de rayon-vertegenwoordiger.

Volgende week meer nieuws van VekaBest.