Nieuws voor rijscholen

file

Morgen chaos op de weg door OV-stakingen

maandag 27 mei 2019 | Miranda Schenkhuizen

Morgen staakt het personeel in het openbaar vervoer om, na eerder mislukt overleg, tot een beter pensioenstelsel te komen. Gevolg; er wordt een enorme chaos op de weg verwacht.

Lesautolease.nl (advertentie)

Overal in het land wordt morgen gestaakt, met uitzondering van bussen en treinen van en naar Schiphol en het OV in de achterhoek. Schiphol heeft de uitzondering voor OV van en naar de luchthaven afgedwongen via de rechter.

Door de OV-staking dreigen er gigantische files op de Nederlandse wegen te ontstaan morgen. Rijkswaterstaat verwacht een zeer drukke ochtend- en avondspits. ,,Dat is niet alleen vanwege de staking. Er wordt morgen ook veel regen verwacht. Dat kan ook invloed hebben op de spits.'' Aldus Rijkswaterstaat in het AD. De ANWB voegt daaraan toe dat er ook door Hemelvaart veel extra verkeer op de weg verwacht wordt, al zou die piek pas woensdag beginnen.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!