Nieuws voor rijscholen

vekabest hoofd

Vervolgbijeenkomsten 'simulatie voor code 95'

dinsdag 28 mei 2019 | Miranda Schenkhuizen

Op 18 april organiseerde Green Dino in samenwerking met VekaBest een succesvolle voorlichtingsbijeenkomst over de toepassing van vrachtauto- en bussimulatoren voor praktijktrainingen nascholing code 95. Deelnemers aan deze bijeenkomst waren OVbedrijven, CCV en rijscholen.

VekaBest verkeersleermiddelen (advertentie)

vekabest bijeen

De combinatie van e-learning en simulatoren blijkt een zeer effectieve, efficiŽnte en concurrerende manier om deze praktijktrainingen uit te voeren. Bovendien kunnen scenario's en situaties worden getraind die op de openbare weg onmogelijk zijn.

E-learning en simulator op elkaar afstemmen

De komende tijd zal Green Dino in overleg met verschillende (potentiŽle) simulatorgebruikers de praktijkscenarioís verder uitwerken en ontwikkelen. VekaBest sluit hierbij aan, om te garanderen dat de e-learningcomponent en de simulatorcomponent naadloos op elkaar aansluiten.

Wilt u aansluiten bij het vervolgtraject?

Hebt u de eerste voorlichtingsbijeenkomst gemist en wilt u alsnog aansluiten voor het vervolgtraject, dan kunt u contact opnemen met Green Dino via info@greendino.nl.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dť nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!