Nationale Rijschoolbeurs en symposium ‘Uw rijschool anno 2020’

Meld nu aan voor De Nationale Rijschoolbeurs en het symposium ‘Uw rijschool anno 2020’. Beide vinden plaats op zondag 7 september 2014, van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie: De VerkeersAcademie te Nieuwegein.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Samen met Hyundai, VekaBest en Peter Claassen organiseert De VerkeersAcademie op zondag 7 september a.s. het symposium over de 'Rijschool 2.0', voor iedereen die te maken heeft met de rijschoolbranche.

De Nationale Rijschoolbeurs

Rondom het symposium vindt tevens De Nationale Rijschoolbeurs plaats. Op deze beurs tonen ruim 20 van de belangrijkste rijschoolpartners hoe volgens hen de rijschool er anno 2020 uit zal zien.

Workshops

Spectrum Brabant zal verdiepende workshops geven voor rijinstructeurs Autisme en ADHD. De VerkeersAcademie presenteert haar compleet vernieuwde manier van opleiden. Bovendien leert u succesvol gebruik te maken van social media. Er zal ook een workshop gegeven worden over het gebruik van hypnose tijdens de rijopleiding. Tenslotte wordt vooruit geblikt op het nieuwe rijexamen anno 2020. Kortom, u zult veel nieuwe inzichten opdoen tijdens het symposium en De Nationale Rijschoolbeurs.

Houd zondag 7 september dus vrij in de agenda!

De Nationale Rijschoolbeurs en het symposium vinden plaats op zondag 7 september van 10.00 tot 16.00 uur. In en rondom het schoolgebouw van De VerkeersAcademie staan de standhouders. Op de beurs is er ook ‘Kids fun’ met diverse speeltoestellen en springkussens onder professionele begeleiding.

Tijdens een uitgebreid programma kunt u zich informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Ook zal er uitgebreide catering aanwezig zijn, zodat u in een lounge-achtige sfeer van gedachten kunt wisselen met collega’s.

Onderwerpen symposium

De onderwerpen tijdens het symposium zijn o.a. (onder voorbehoud):

- Workshop Autisme en ADHD
- Workshop effectief gebruik social media
- Workshop hypnose tijdens de rijopleiding
- Workshop rijexamen 2020
- Presentatie wijzigingen WRM 2017
- Presentaties vernieuwde opleiding rijinstructeur
- Presentatie Trekker Rijbewijs

Gratis deelname en vrije toegang

Deelname aan het symposium is gratis. Wel vragen wij u te registreren. U kunt dan tevens gebruik maken van de interessante aanbiedingen op De Nationale Rijschoolbeurs.
Er is vrije toegang en workshops worden herhaald, zodat u kunt komen op het tijdstip dat u het beste past.

Meld u hier aan: http://www.onlinestuderen.com/symposium-2014/