Nieuw logo en website voor LBKR

Kersverse branchevereniging LBKR heeft een nieuw logo en een nieuwe website. Aangezien LBKR (Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche) zich nu een vereniging mag noemen, vinden zij dat daar ook een nieuw logo en nieuwe website bij hoort.

VekaBest verkeersleermiddelen - 2

— Advertentie —

LBKR is sinds 2 maanden een branchevereniging. De keuze om een vereniging te worden maakte de organisatie, die eerder opereerde als stichting, om makkelijker mee te kunnen spreken binnen de branche. Bijvoorbeeld bij officiële gesprekken met de overheid en het CBR werden zij vaak niet uitgenodigd. Als branchevereniging gebeurt dat wel.  

Kruispunt van wegen

Om fris te kunnen beginnen liet de vereniging een logo ontwerpen. LBKR is trots:”Dit is een uniek logo voor onze vereniging. De blauwe onderlijn staat voor de weg die we ingeslagen zijn naar een nog  betere branche, de letter K suggereert een kruispunt van wegen die samen komen. Dus, samen op weg naar een betere rijschoolbranche!”

Op 5 juni is ook de nieuwe website van LBKR de lucht in gegaan met daarop alle benodigde informatie over de kersverse vereniging en haar standpunten.

lbkr2