Nieuw: TheorieCompact, klassikale theorie in één dag

Met slimme technieken en trucs stomen ‘turbo-theorie-aanbieders’ leerlingen in één dag klaar voor het CBR-examen. Dat geslaagde leerlingen daarna nauwelijks tot geen blijvende kennis van de verkeerstheorie hebben, daar maken deze ‘opleiders’ zich niet druk om.

VERJO

— Advertentie —

Als gerenommeerde rijopleider wilt u zich niet tot dát niveau verlagen, maar u voelt ook de (markt)druk om leerlingen in kortere tijd voor te bereiden op het CBR-examen. Speciaal voor u ontwikkelde VekaBest TheorieCompact. Een nieuw product op basis van onze unieke Easy-learning methodiek.

TheorieCompact bestaat uit 3 elementen:

1. Een korte, krachtige online voorbereidingsmodule voor de leerling, waarin het fundament voor de compact-opleiding wordt gelegd;
2. Een leerling volgsysteem waarmee u online kunt monitoren welke leerlingen wél en welke niét voldoende energie in hun voorbereiding hebben gestoken;
3. Een uitgekiende lespresentatie waarmee u in 6 tot 8 uur de complete CBR-theorie behandelt en traint.

Zo bereikt u een uitstekend slagingspercentage én zorgt u ervoor dat uw leerlingen daadwerkelijk kennis hebben en (ont)houden van de theorie.
 

TheorieCompact nader bekeken

Element 1, de voorbereidingsmodule, is een essentieel onderdeel. Een voorbereidende zelfstudie voor de leerling, bestaande uit 2 weken Speedtheorie. De inlogcodes genereert u eenvoudig met behulp van een Self Service functie.
Element 2, het volgsysteem, maakt het voor docenten mogelijk om in één oogopslag te zien welke leerlingen wel of niet voldoende element 1 bestudeerd hebben. Daartoe hebben we een ‘meekijkfunctie’ in het leerling volgsysteem (LVS) aangemaakt.
Element 3, de lespresentatie, is een klassikale dagopleiding waarmee u leerlingen in maximaal 8 uur de complete CBR-theorie aanleert.

Extra: aanvullend kent dit pakket nog 2 uur zelfstudie examentrainingen, voorafgaand aan het examen!

De prijs voor TheorieCompact per leerling is € 9,95 bij minimaal 10 leerlingen (per theoriedag).

scherm 2
Alternatief voor Speedtheorie-opleiders

De opleiders die al met Speedtheorie-producten werken, kunnen we via een abonnementsvorm klassikaal TheorieCompact aanbieden voor € 595,00 per jaar (of € 54,95 per maand). TheorieCompactplus (met vragenseries) voor € 779,40 per jaar (of € 69,95)

Voor meer informatie belt u VekaBest of neemt u contact op met één van de vertegenwoordigers van VekaBest:
Anne Postmus: 06 53 33 03 00‬
Willian Wouters: 06 53 11 77 90‬
Marinus van Schijndel: 06 53 10 43 97‬
Huug Jansen: 06 51 36 09 73‬

scherm3