Nieuw: TheorieTopics Auto nu ook in het Engels, Pools en Turks!

De nieuwe Theorie Topics van VekaBest is er nu ook in het Engels, Pools en Turks. Het betreft de theorie voor Auto. Zo wordt het leren voor anderstalige leerlingen nog plezieriger. Dat willen we toch allemaal?!

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Een uitkomst voor anderstalige leerlingen!

Een goede opleiding en voorbereiding zijn essentieel om het theorie-examen te halen; dat weet u als geen ander. Maar hoe onthoud je al die kennis? Geen wonder dat uw leerlingen vaak nog tot het allerlaatste moment oefenen met online examens en zenuwachtig door hun theorieboek gaan bladeren.

 

Weggezakte kennis kort samengevat

VekaBest geeft leerlingen een extra steuntje in de rug met de introductie van TheorieTopics in andere talen. Dat zijn uitgekiende samenvattingen van de theorie voor het autorijbewijs B. De belangrijkste onderwerpen die ze tijdens hun opleiding en zelfstudie hebben geleerd, worden daarin kort samengevat, waardoor de eventueel wat weggezakte kennis weer snel wordt opgefrist.

Extra duwtje

Erik Kantelberg van VekaBest: “Veel leerlingen onderstrepen en markeren lesstof in het theorieboek. Al bladerend proberen ze vlak voor het theorie-examen nog de belangrijkste onderwerpen door te nemen. Wij maken dat overbodig met uitgekiende samenvattingen die leerlingen nét dat extra duwtje kunnen geven dat ze nodig hebben.
De nieuwe TheorieTopics zijn geen vervanging voor een goede opleiding en voldoende oefenen. Maar leerlingen die zichzelf overhoren door de samenvattingen door te nemen, onthouden de lesstof beter en kunnen sneller het juiste antwoord geven. Het effect daarvan is dat ze zekerder worden, beter scoren bij het maken van oefenexamens en sneller slagen voor het theorie-examen”.
 

Altijd actueel

In het reguliere onderwijs zijn samenvattingen al sinds jaar en dag een populair hulpmiddel. Voor CBR theorie-examens verschijnen ze geregeld op internet. De kwaliteit van deze zogenaamde samenvattingen is echter onder de maat. Het is ook onduidelijk hoe (niet-)actueel ze zijn. Op die manier vormen ze geen hulpmiddel, maar juist een hindernis. VekaBest staat er garant voor dat haar TheorieTopics altijd up-to-date zijn.

Meer informatie? Neem dan contact op met VekaBest: 040-2140080