Nieuws voor rijscholen

Drive banner

Nieuwe voorlichtingsbijeenkomsten DRIVE!

dinsdag 10 oktober 2017 | Miranda Schenkhuizen

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe DRIVE! voorlichtingsbijeenkomsten. Er is een bijeenkomst in Nieuwegein en een in Zwolle. Wees er snel bij, want bij de eerste reeks DRIVE! voorlichtingsbijeenkomsten ging het qua aanmeldingen zo hard dat VekaBest het inschrijfformulier al vrij snel heeft moeten sluiten.

VekaBest verkeersleermiddelen (advertentie)

Wat is Drive!

DRIVE! zorgt ervoor dat de leerling en de rijinstructeur door ‘dezelfde bril’ naar de prestaties en vorderingen van de leerling gaan kijken. Hiervoor worden online scoreformulieren gebruikt die op vier momenten tijdens de rijopleiding worden ingevuld. De DRIVE! applicatie zet deze om naar overzichtelijke rapportages, waarmee voor alle betrokkenen (dus ook voor jou als rijschoolhouder en voor de ouders van de leerling) duidelijk is hoe de leerling presteert.

Behalve dat dit waardevolle informatie oplevert voor de instructeur (waarmee de effectiviteit van de resterende opleiding wordt vergroot), krijg jij als rijschoolhouder inzicht in de performance van je medewerkers én kun je de rapportages gebruiken in de communicatie met de leerling en diens ouders (bijvoorbeeld over het moment waarop het praktijkexamen kan worden aangevraagd).

Eerste reeks bijeenkomsten

Bij eerdere voorlichtingsbijeenkomsten werd er enthousiast gereageerd op het nieuwe product DRIVE!. Kris Bom, die namens VekaBest de voorlichtingsbijeenkomsten coördineerde, was zeer te spreken over de reacties. Bom: “De gemotiveerde rijschool die een goede rijopleiding neer wilt zetten, ziet al vrij snel het nut en de mogelijkheden van een product als DRIVE! Het is erg motiverend om te zien dat wij straks heel veel rijscholen kunnen helpen met het verbeteren van de rijopleiding.”

Data en locaties van de voorlichtingsbijeenkomsten:

- 8 november, van 19:00 tot 21:00 te Nieuwegein

- 15 november, van 19:00 tot 21:00 te Zwolle

Inschrijven voor een van de bijeenkomsten kan via de volgende link:

https://goo.gl/TYvv4e


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!