Nieuws voor rijscholen

startersdag

Nog maar 7 plaatsen vrij voor de Startersdag!

dinsdag 11 september 2018 | Miranda Schenkhuizen

Heb jij je al aangemeld voor de Startersdag? Dè dag voor iedereen die een eigen rijschool wil beginnen of zich oriënteert om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen. Er zijn nog maar zeven plaatsen vrij! Wees er snel bij, de plaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Lesautolease.nl (advertentie)

Op woensdag 19 september 2018 vindt De Startersdag weer plaats in Nieuwegein! De dag om inspiratie en kennis op te doen voor jouw (startende) rijschool.

Unieke workshop Bovemij

Voor het eerst houdt verzekeraar Bovemij een workshop over verzekeringen voor rijscholen. Een unieke kans om te weten te komen hoe jij de juiste verzekering voor jouw rijschool kunt kiezen.

De Startersdag is dé gelegenheid om te netwerken met alle belangrijke partners in de rijschoolbranche.

Meld je snel aan!

Deze geheel verzorgde dag wordt aangeboden door Rijschoolvandaag.nl en is helemaal GRATIS voor alle deelnemers! Aanmelden kan via info@rijschoolvandaag.nl. Jij bent er de 19e bij, toch?


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!