Online kennis sessies voor de rijschoolhouder

webinar

Voor welke regelingen kom ik in aanmerking en welke juist niet? Hoe organiseer ik online theorielessen? Welke tools kan ik nu online inzetten? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in de informatieve online kennis sessies voor rijschoolhouders.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

In samenwerking met VekaBest, VERJO en KIBO accountants host Dation een serie informatieve webinars die inspelen op de actualiteit van nu. Deelname is kosteloos en vindt online plaats.

Dolf Hendriks van Dation: “Juist nu is het belangrijk om samen met elkaar onze kennis en adviezen te delen, zodat we als branche goed door de komende weken heen komen. De komende dagen proberen we daarom zoveel mogelijk partijen en rijscholen het woord te geven en elkaar te helpen de juiste dingen te doen”.

"Tijd nuttig besteden door kennis bij te schaven via webinars" ~ Robert Altena

Het programma

Donderdag 2 april om 15:30 - 16:15         - Tips om alle regelingen optimaal te benutten

Voor welke regelingen kom ik nu wel of juist niet aanmerking, hoe meld ik me aan, wat moet ik doen? Deze en andere vragen worden allemaal behandeld door Martin Boogaard van KIBO accountants. Martin werkt met circa 150 rijscholen samen en zit bovenop het actuele nieuws voor onze branche.

Vrijdag 3 april om 15:30 – 16:30               - Hoe organiseer je een succesvolle online theoriecursus?

Ad Philipsen van VekaBest en Chris Verstappen van VERJO leren je tijdens dit webinar hoe je online theoriecursussen geeft. Tips en advies hoe je deze nieuwe kanalen inzet komen volop aan bod.

Na afloop van de webinars is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in contact te komen.

Terugkijken kan ook

Het actuele aanbod en het In samenwerking met VekaBest, VERJO en KIBO accountants host Dation een serie informatieve webinars die inspelen op de actualiteit van nu.  terugkijken van eerdere webinars kan op de Dation webinar pagina.