Opleider Advance Groep overgenomen door Coöperatie Transportopleider

Advance groep

Met ingang van deze week maakt opleider Advance Groep officieel onderdeel uit van de Coöperatie Transportopleider. Dat maakte Advance Groep gisteren bekend.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Coöperatie Transportopleider is een landelijke keten van regionale opleiders. 

Vanuit het hoofdkantoor in Haaren gaat Transportopleider zowel de huidige klanten van Advance Groep als haar - bestaande en nieuwe -landelijk opererende klanten centraal bedienen. 

Landelijk en regionaal

Alle rijbewijzen, vakopleidingen en Code95 activiteiten worden via de aangesloten regionale opleiders uitgevoerd. Door de krachtenbundeling is er een groter centrum voor kwalificerend personeel in de sector Transport en Logistiek ontstaan, geeft Advance Groep aan. 'Hier zullen vernieuwende beroepsgerichte opleidingen en leerlijnen (o.a. NLQF), vakopleidingen, trainingen en assessments worden ontwikkeld voor zowel landelijk opererende organisaties als voor de regio.'

Vanuit het label Advance Groep worden, naast rijopleidingen, ook middenkader- en managementopleidingen, coaching- en adviestrajecten en assessments aangeboden. 

Ontwikkeling

Roberto Palland zal als commercieel directeur (mede) verantwoordelijk zijn voor de conceptuele doorontwikkeling en uitbouw van Advance Groep en Transportopleider. Met een team van opleidingskundigen, consultants, trainers en docenten gaat de Coöperatie invulling geven aan ‘een leven lang ontwikkelen’ in de sector Transport en Logistiek.