Praktijkexamencentrum voor beroepsexamens (CCV) Alkmaar verhuist.

Het praktijkexamencentrum voor beroepsexamens (CCV) in Alkmaar verhuist. De huidige locatie in Alkmaar blijft bestaan voor de praktijkexamens auto, motor verkeersdeelneming, bromfiets en auto met aanhangwagen. Dat meldt het CBR vandaag.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Vanaf de nieuwe locatie worden examens afgenomen voor CDE, LZV, T en taxi. Het examen LZV is hierbij nieuw. Hiermee komt de locatie voor LZV-examens in Obdam per 1 juli te vervallen. Voor taxi-examens volgt spoedig een nieuwe objectenlijst, belooft het CBR.

Nieuw adres

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt aan de zuidkant van Alkmaar nabij de autosnelweg A9 en de provinciale weg N424. Per 1 juli 2018 wordt de nieuwe oproepplaats p/a Winder Limmen, Koraalstraat 7, 1812 RK in Alkmaar.

Hinder geparkeerde auto's

CBR: ”Reden voor de verhuizing is dat we op de huidige locatie steeds meer hinder ondervinden van geparkeerde auto's, waardoor het vinden van een parkeerplaats steeds lastiger is. Daarnaast biedt de nieuwe locatie een verbetering voor de veiligheid van kandidaten, instructeurs en examinatoren. Op de nieuwe locatie wordt het aan- en afkoppelen van een aanhanger op het besloten terrein gedaan in plaats van op een openbare parkeerplaats.”

Alleen welkom op examendag

Het CBR was al enige tijd op zoek naar een oplossing en iis blij met de nieuwe locatie:” Bij Winder Limmen in Alkmaar hebben wij de geschikte locatie gevonden. De afspraak is dat rijscholen met kandidaten alleen welkom zijn op de examendag. Zo willen wij overlast voorkomen, zodat we allen op plezierige wijze van deze nieuwe locatie gebruik kunnen maken.” Aldus het CBR.