RijbewijsApp nieuwe partner RijschoolVandaag.nl

RijschoolVandaag.nl heeft er een nieuwe partner bij: de RijbewijsApp. De nu ongeveer zes maanden jonge app is al door meer dan 10.000 leerlingen in gebruik genomen. “De doelgroep doet veel met de smartphone, daar hebben we op ingespeeld”, zo zegt Wouter Eijkelenkamp algemeen directeur van Dation.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Met de RijbewijsApp heeft de leerling met één druk op de knop alles bij de hand, van lesagenda tot openstaande facturen. 

Mogelijkheden

De app wordt in de huisstijl van de rijschool opgeleverd en voelt daardoor als een extra stukje service van de rijschool. Met de RijbewijsApp kan de leerling onder andere zijn planning raadplegen en financiën beheren. Facturen en betalingen zijn altijd zichtbaar, zodat de leerling weet wat er nog betaald moet worden of juist al betaald is.

Voordat de rijles begint ontvangt de leerling een reminder via een pushbericht, zodat hij zijn afspraak niet kan vergeten. “Natuurlijk was deze functie er al, doordat leerlingen soms al een sms ontvingen van de rijschool, maar deze app heeft alles in een. De rijplanning wordt namelijk ook gesynchroniseerd met de agenda op de telefoon van de leerling. Hierdoor heeft de leerling altijd alle afspraken bij de hand en is een dubbele afspraak maken niet meer mogelijk. Bovendien is er voor rijscholen geen gedoe meer met papieren afspraakkaarten”, aldus Eijkelenkamp.

Promotie

In de app is ook de module ‘tientje voor een vriendje’ opgenomen. Eijkelenkamp: “Hiermee kan de leerling zijn vrienden een gratis proefles bij de rijschool aanbieden. Vanuit de RijbewijsApp nodigt de leerling eenvoudig zijn vrienden uit via WhatsApp, Facebook of Twitter. De vrienden melden zich via een unieke pagina aan bij de rijschool, die vervolgens een proefles inplant. Wordt het ‘vriendje’ daadwerkelijk klant, dan verdient de wervende leerling een tientje. Een win-winsituatie.” 


De RijbewijsApp is gratis uit te proberen en te gebruiken in combinatie met de rijschoolsoftware van Dation.

Ga naar de website voor meer informatie.