Rijschool Relatiedag 2018 bij Peter Claassen

Op zaterdag 2 juni organiseert Peter Claassen een Rijschool Relatiedag in Waalwijk. Iedere rijschoolondernemer is uitgenodigd. Het belooft de grootste en gezelligste rijschool relatie beurs ooit te worden. Nog nooit waren er zo veel bedrijven bijeen om hun producten en diensten te tonen.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Altijd al willen rijden in een Aston martin?

Hier is de kans! Jij krijgt in de Aston Martin Experience de tijd om je als een echte James Bond te voelen. Je neemt zelf 20 minuten plaats achter het stuur van deze V8. Aston Martin 30 minuten beleving, bestaande uit 10 minuten instructie en 20 minuten rijden voor €49,-.

Adam’s world en the Autosport Company openen hun deuren. Ontdek hier de passie voor de autosport en meer dan 30.000 schaal model auto’s, vrachtwagens, race wagens en nog veel meer.

Is er nog meer te doen op de rijschool relatie dag?

Er zijn vele auto’s en vrachtauto’s te bezichtigingen om je goed te oriënteren op je toekomstige auto. Bezoek ook de marktkramen van verschillende toeleveranciers en leer meer over: educatie middelen /leasing / huren / software systemen / boekhoudingsystemen / planningsystemen. Naast Peter Claassen zijn ook de andere partners van RijschoolVandaag.nl aanwezig. VekaBest, Dation, De VerkeersAcademie en Lesautoverhuur hopen je op 2 juni persoonlijk te mogen begroeten.

Geniet tenslotte van de Brabantse gastvrijheid en klets met vakgenoten bij tijdens een gezellige barbecue.
 

Maak kans op prijzen

Wie zich aanmeldt op sales@peheja.com maakt kans op een van de twee prijzen:

• een gratis dubbele bediening rem, koppeling & gas, of
• de nieuwe Peheja Pilot buitenspiegel set.

Deze prijzen zullen op zaterdag 2 juni verloot gaan worden.
 

Deelname is gratis

De Rijschoolrelatiedag is op zaterdag 2 juni van 11.00 tot 18.00 uur bij Peter Claassen aan de Schutweg 16 in Waalwijk.  Aanmelden gaat via sales@peheja.com. De toegang en de hapjes (BBQ) en de drankjes zijn gratis. 

Bekijk hier de uitnodiging »