Rijschool Relatiedag bij Peter Claassen

Op zaterdag 2 juni organiseert Peter Claassen een Rijschool Relatiedag in Waalwijk. En iedere rijschoolondernemer is uitgenodigd om kennis te maken met het bedrijf Peter Claassen en hun relaties in de rijschoolbranche.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De verschillende relaties presenteren zich op de bedrijvenmarkt. Naast Peter Claassen zijn ook de andere partners van RijschoolVandaag.nl aanwezig. VekaBest, Dation, De VerkeersAcademie en Lesautoverhuur hopen u op 2 juni persoonlijk te mogen begroeten. En met hen nog 19 leveranciers en importeurs van lesauto's en lesvrachtauto's.

U kunt ook een rondleiding door het bedrijf volgen om te ontdekken hoe het Peheja-systeem van dubbele bedieningen wordt gemaakt. Daarnaast kunt u vele ingebouwde auto’s en vrachtwagens bekijken om zo op te hoogte te blijven van de nieuwste modellen, technische snufjes en de nieuwste veiligheidssystemen.

Geniet tenslotte van de Brabantse gastvrijheid en klets met vakgenoten bij tijdens een gezellige barbecue.

Maak kans op prijzen

Wie zich voor 5 mei aanmeldt op sales@peheja.com maakt kans op een van de twee prijzen:

  • een gratis dubbele bediening rem, koppeling & gas, of
  • de nieuwe Peheja Pilot buitenspiegel set.

Deze prijzen zullen op zaterdag 2 juni verloot gaan worden.

Deelname is gratis

De Rijschoolrelatiedag is op zaterdag 2 juni van 11.00 tot 18.00 uur bij Peter Claassen aan de Schutweg 16 in Waalwijk.  Aanmelden gaat via sales@peheja.com. De toegang en de hapjes (BBQ) en de drankjes zijn gratis.