Rijschoolhouder in programma 'Ik Vertrek'

Hammink ik vertrek

Rijschoolhouder Martin Hammink, van rijschool M&L in Heiloo, is in het nieuwe jaar te zien in het programma 'Ik Vertrek'. Hij vertrekt naar Oostenrijk om daar met zijn gezin een hotel te runnen. (Foto Avrotros - Ik Vertrek)

Lesautolease.nl

— Advertentie —

In een interview met Uitkijkpost.nl vertelt Martin Hammink dat hij als kind altijd al in Oostenrijk wilde wonen. Op 42-jarige leeftijd besloot hij door te pakken en samen met zijn vrouw Linda en kinderen naar Oostenrijk te vertrekken.

Woensdag 1 januari is dit nieuwe avontuur om 22.45uur te zien bij het programma 'Ik Vertrek' op NPO 1.

Droom waarmaken

Hammink wilde zijn horecadroom gaan waarmaken en dan het liefste in de bergen en de sneeuw. Hij zegt: 'Rijschoolinstructeur was een geweldige job, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Toen wij Alpenhotel Grieserhof te koop zagen staan wisten wij het zeker, dit was onze kans.' 

Het hotel heeft 21 kamers en 60 bedden. Er is een appartement voor het gezin en voor Linda's broer. Hij gaat mee om de keuken te runnen. Ook een oud leerling van de rijschool gaat mee om te helpen. 

Rijschool M&L

De rijschool in Heiloo blijft overigens wel bestaan. Martin Hammink blijft eigenaar en betrokken bij het bedrijf, maar zijn werk wordt overgenomen door een collega die al jarenlang bij de rijschool aan het werk is.