Rijschoolsoftware verhoogt de kwaliteit van rijscholen

In het digitale tijdperk is goede software onmisbaar. Dation levert sinds 2005 slimme software aan rijscholen. Het verhoogt namelijk de kwaliteit en efficiëntie van de rijlessen. Zo bestaat er speciale software om een handige planning te maken en om de administratieve uren te beperken. Tevens is het mogelijk om met de juiste software automatisch te factureren. Op de Lesauto Testdag van Dation krijgt u er meer informatie over. Wat kunt u precies verwachten?

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Workshop over de software van Dation

Dation levert al meer dan tien jaar rijschoolsoftware van zeer hoge kwaliteit.  Inmiddels heeft het meer dan 500 tevreden rijscholen als gebruiker. Naast een betere planning en automatische facturatie zorgt de Dation software voor extra service door onder andere een gratis RijbewijsApp voor leerlingen en ouders te leveren.  Op de Lesauto Testdag leert u aan de hand van een aantal interessante workshop hoe de software van Dation precies werkt. Deze workshop begint om 12.00 uur, en na afloop krijgen alle belangstellenden Dation gratis mee naar huis. Zodoende kunt u binnen de rijschool zelf testen welke voordelen het oplevert.

Vrijblijvend proefpakket

Misschien is het niet mogelijk om op de Lesauto Testdag aanwezig te zijn. Geen probleem, want op de website vindt u een vrijblijvend proefpakket voor een maand. Op deze manier is het toch mogelijk om Dation uit te proberen, zonder dat er kosten of een lidmaatschap aan verbonden zijn. Na een maand verloopt de proefperiode automatisch. Wees niet bang dat u de software niet begrijpt. Er staat namelijk een speciale startcoach paraat die u op weg helpt. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bij hem of haar terecht. Daarnaast bevat het Dation proefpakket een uitgebreide kennisbank met een speciale videotour genaamd ‘Starten met Dation’.

Digitale rondleiding

Na het inloggen bij Dation verschijnen er als het goed is verschillende opties in beeld. U kunt het beste beginnen met de digitale rondleiding, omdat daarin een handige tips worden verteld. Na afloop van de rondleiding weet u precies hoe u het Dation proefpakket moet gebruiken. Wel zo handig!

Supportdesk

Heeft u nog enkele vragen? Neem in dat geval even contact om met de supportdesk. De servicemedewerkers zijn fulltime aanwezig en bereikbaar via het telefoonnummer 085-20 85 205. Eventueel kunt u ook een mailtje sturen naar info@dation.nl. Heeft u dringend hulp nodig? Gebruik dan de chatfunctie op de website. Als het goed is krijgt u vrijwel meteen antwoord op al uw vragen.