Breaking: RijschoolVandaag.nl heet Verjo BV welkom als partner

Verjo Verkeersleermiddelen BV wordt de nieuwe partner van RijschoolVandaag.nl. Daarmee voegt zich opnieuw een bekend en toonaangevend bedrijf bij deze nieuwssite.

VekaBest verkeersleermiddelen

— Advertentie —

VERJO is als uitgever al decennialang nauw betrokken bij de rijschoolbranche. In die tijd hebben ze een lange staat van dienst opgebouwd. "Wij kijken uit naar een  mooie samenwerking waarbij wij waarderen dat alle partijen over eigen schaduwen zijn gesprongen. Wij zien RijschoolVandaag.nl als een platform waar passie  én betrokkenheid bij de branche samen komen in woord, inhoud en zinvolle activiteiten," zo luidt de reactie van VERJO bij monde van Chris Verstappen en Anthony Boeijink.

VERJO is in 1983 begonnen met de uitgave van één boek. Inmiddels is VERJO een totaalleverancier van moderne lesmaterialen in print en digitaal die bijna elk gebied van verkeer en vervoer over de weg bestrijken in zowel binnen- als buitenland.

"Wij waarderen dat alle partijen over eigen schaduwen zijn gesprongen" - Chris Verstappen en Anthony Boeijink

Ontikkeling

Zo goed als alle producten worden door VERJO zelf ontwikkeld. De grote kracht achter VERJO is een enthousiast team van vaste krachten en specialisten die samen streven naar het best mogelijke resultaat. Het streven van VERJO is dan ook  om de theorie, voor welk vakgebied dan ook, leesbaar, helder en bovendien begrijpelijk te maken.

De toekomst

VERJO is bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. Wat er in de pijplijn zit willen ze natuurlijk nog niet allemaal zeggen, maar reken maar dat RijschoolVandaag.nl een van de eersten zal zijn die erover zal schrijven.

"VERJO hoort in het rijtje A-merken"

Nieuwe kansen

Ook als nieuwssite zijn wij blij dat VERJO verhuist naar RijschoolVandaag.nl. Wij werken alleen samen met de absolute A-merken in de rijschoolbranche en in dat rijtje hoort VERJO absoluut thuis. VERJO heeft een hele goede naam en beschikt  over een enorm netwerk in de rijschoolbranche. Dat alles bij elkaar zal zorgen voor nieuwe kansen en nieuwe verhalen op deze nieuwssite.