RTL lanceert talkshow over auto's

Op RTL 7 is vanaf september de talkshow RTL Autovisie te zien. Het eerste Nederlandse praatprogramma dat geheel in het teken van auto's staat, aldus de omroep. Elke week schuiven bekende en minder bekende gasten aan en wordt het laatste autonieuws doorgenomen. Ook reportages komen aan bod.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Autoliefde delen

Autovisie bestaat al sinds 1956 als tijdschrift. Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma is blij met de samenwerking met RTL. “Televisie is voor ons de ideale toevoeging, het is de meest dynamische manier om onze autoliefde te delen en een mooie aanvulling op de verhalen in onze print en online uitingen.”

RTL Autovisie is voor RTL 7 programmadirecteur Marco Louwerens een langgekoesterde droom die eindelijk werkelijkheid wordt. “We bespreken het laatste autonieuws en doen we aan fact checking. Maakt de auto-industrie wel waar wat ze ons in hun advertenties beloven? We kijken met wat voor auto's het publiek naar de studio is gekomen, maar gaan natuurlijk ook likkebaardend rijden in de meest extreme supercars en kiezen met de kijkers de meest iconische auto's ooit. Wordt het de Opel Kadett of toch de Porsche 911? De discussies die daarbij op gang komen, daar verheug ik me het meest op.”

RTL Autovisie wordt vanaf 5 september tussen 22.00 uur en 23.00 uur wekelijks uitgezonden.

Bron: AD