Nieuws voor rijscholen

rusland

Russische man steelt lesvoertuig op rupsbanden

donderdag 11 januari 2018 | Miranda Schenkhuizen

In Rusland stal een man een pantservoertuig, dat gebruikt wordt voor rijlessen aan dienstplichtigen. Hij reed ermee een supermarkt in om een fles wijn te halen.

VQH Advocaten (advertentie)

De Russische man stapte in het voertuig op het oefenterrein van  paramilitaire vereniging DOSAAF. Het ongewapende transportvoertuig op rupsbanden, wordt daar gebruikt om dienstplichtigen op te leiden.

Woeste rit

Nadat de man het voertuig wist te starten reed hij dwars door het bos en kwam in het stadje Apatity terecht. Daar botste hij tegen een geparkeerde auto. Hij besloot door te rijden en reed de lokale supermarkt binnen.

The Moscow Times publiceerde foto’s

Hierop is te zien dat de man via een luik uit het pantservoertuig kruipt, kijkt wat de schade is en de supermarkt ingaat. Hij kwam terug met zijn buit; een fles wijn

Aangehouden

De lokale politie liet persbureau TASS weten dat de verdachte ter plekke kon worden aangehouden. Hij bleek onder invloed te zijn en had geen verklaring voor zijn gedrag. De gevolgen voor de man zijn onbekend.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!