Samenwerking TAFKA en Haverkate

Per 1 januari 2018 werken Haverkate Rijschool Adminstratie & Advies en TAFKA Administratie en Advies samen onder de naam TAFKA Administratie & Advies voor rijscholen. Samen zetten zij zich in voor de professionalisering en groei van het enige landelijke administratie en advieskantoor voor rijscholen.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

In een gezamenlijke brief geven beide bedrijven aan: “Wij herkennen in elkaar de ideale partners om de dienstverlening verder aan te scherpen. TAFKA beschikt over gespecialiseerde kennis en expertise op het gebied van administratie en advies voor rijscholen. Wij delen elkaars waarden en geloven beiden sterk in een persoonlijke benadering. Wij kiezen er bewust voor om samen te investeren in de rijschoolbranche”.  

Krachten bundelen

Henk Kwant van TAFKA:” Wij kunnen door deze samenwerking de krachten bundelen en hopelijk de uitbreiding bewerkstelligen die wij graag willen. Wij hopen er met ons totaalconcept voor meer rijscholen te kunnen zijn in de toekomst. Samen hebben we alle diensten in huis; van salarisadministratie tot online boekhouden en van belastingadvies tot specifieke diensten voor rijscholen. Met een frisse nieuwe huisstijl gaan we positief de toekomst tegemoet. ”

Startersdag

TAFKA was ook op 21 maart aanwezig op de Startersdag in Nieuwegein. Kwant:”Het was een mooie dag. We hebben veel mooie nieuwe contacten opgedaan, zowel met nieuwe rijschoolhouders als met collega’s uit de branche.”


De samenwerking heeft geen directe gevolgen voor klanten van beide ondernemingen. Henriëtte Haverkate en Henk Kwant blijven de contactpersonen.