Hoe bereik je je leerlingen op Facebook?

Je weet dat je moet adverteren om onder de aandacht te komen. Je weet dat Facebook daarvoor een heel goed medium is. Maar je weet niet goed hoe je dat goed doet. De vraag hoe je het wel goed doet, wordt beantwoord tijdens de privetraining "Facebook en Facebook adverteren".

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Adverteren op Facebook is voor rijscholen een onmisbaar marketingtool om nieuwe leerlingen te werven. Grote rijscholen zijn er heel bedreven in en huren bureaus in. Maar als kleine rijschool of als eenmansrijscholen zijn de mogelijkheden ook voor jou oneindig. Volg daarom deze training. Maximaal 6 deelnemers krijgen de gelegenheid om met Facebookexpert Leon Tindemans een hele dag aan de slag te gaan, helemaal gericht op jouw rijschool.

Inhoud van de training

Tijdens deze privetraining leer je hoe je effectieve campagnes maakt en optimaliseert. Je weet welke advertenties mogelijk zijn en met hoe je ze kunt maken. Je gaat direct aan de slag met je eigen Facebookpagina en -advertentie. Op deze manier kun je de juiste doelgroep(en) vinden en opslaan. Je leert ook Facebook te koppelen aan Google Analytics, waardoor je in staat bent om meer resultaat te halen uit hetzelfde advertentiebudget. Want je kunt duizend euro per maand aan franchisekosten hebben, of een fractie daarvan zelf uitgeven met waarschijnlijk een beter resultaat.

Slechts zes deelnemers

Deze training vindt plaats op woensdag 27 juni bij De VerkeersAcademie in Nieuwegein en er is slechts plaats voor zes deelnemers. Alleen voor de eerste zes aanmelders is de training slechts 199 euro. Daarna is de prijs 249 euro.

Aanmelden kan door je gegevens te mailen naar info@deverkeersacademie.nl