Save the date! Op 19 september vindt de Startersdag plaats

Op woensdag 19 september 2018 vindt De Startersdag weer plaats in Nieuwegein! De dag om inspiratie en kennis op te doen voor jouw (startende) rijschool.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De startersdag is er voor iedereen die een eigen rijschool wil beginnen, die zich oriënteert om de opleiding tot rijinstructeur of rijschoolondernemer te volgen of die meer wil leren over het runnen van een succesvol bedrijf in de branche.

Interactief programma

Gedurende een interactief programma worden er diverse presentaties gegeven en workshops georganiseerd. Ook is er de gelegenheid om te netwerken, zodat je al je vragen kwijt kunt omtrent het opstarten en/of ontwikkelen van jouw bedrijf.

Nieuwe, belangrijke spreker

Gedurende de dag zullen alle toonaangevende leveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche aanwezig zijn en je uitgebreid informeren over alles wat er komt kijken bij het starten van een eigen rijschool. Ook zal er deze editie een nieuwe en belangrijke spreker te gast zijn.

Gratis deelname en lunch!

Ook de lunch is goed verzorgd. De deelname (inclusief lunch) is gratis en aanmelden via info@rijschoolvandaag.nl. Ongeveer 3 weken voor de dag zelf ontvangt iedereen een persoonlijke uitnodiging.


Het volledige programma volgt binnenkort. Houd vooral de site in de gaten!