Startersdag helemaal uitverkocht!

Morgen is het zover! Dan vind voor de zesde keer De Startersdag voor rijscholen plaats. Ook deze zesde editie zal gehouden worden bij De VerkeersAcademie in Nieuwegein. De dag is ook deze keer helemaal uitverkocht!

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Sinds 2016 organiseren wij twee keer per jaar De Startersdag voor rijscholen. Deze startersdag is speciaal voor mensen die een eigen rijschool willen beginnen. Veel experts en mensen uit de branche geven dan informatie over wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van een eigen rijschool.

Programma startersdag voor rijscholen

De workshops gaan onder meer over de volgende onderwerpen:
– welke lesauto kies ik?
– moet ik een lesauto leasen of kopen?
– hoe richt ik mijn lesauto goed in?
– hoe hou ik mijn planning bij?
– welke verzekeringen voor rijscholen zijn er?
– hoe bereidt een leerling zich voor op het CBR theorie-examen?
– hoe schrijf ik me in bij het CBR?
- hoe vraag ik rijexamens aan?
– hoe kom ik aan voldoende leerlingen?
 

Netwerken

Tussen de presentaties door zijn er netwerksessies. Tijdens deze netwerksessies kun je extra informatie krijgen over onderwerpen die voorjou interessant zijn. Ook ben je in de gelegenheid om te praten met mensen die ervaring hebben in de rijschoolbranche en met andere startende ondernemers.

Volledig verzorgd

Het bomvolle programma start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De dag is volledig verzorgd voor alle deelnemers. Tussen de middag wordt een lunch geserveerd. Deelname is gratis. Nu alvast op de lijst voor de Startersdag in September? Mail naar info@rijschoolvandaag.nl. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging.