Nieuws voor rijscholen

Motorrijders massaal beboet in Amsterdam

Taxichauffeur aangehouden zonder rijbewijs, onder invloed en met vuurwapen

maandag 24 december 2018 | Miranda Schenkhuizen

Gisteren is een 26-jarige man in Amsterdam aangehouden in een parkeergarage aan de Amstelstraat voor vuurwapen bezit, rijden onder invloed en rijden zonder geldig rijbewijs.

Dation Rijschool Software (advertentie)

De politie beschrijft:”Om 05.30 uur horen twee agenten geschreeuw uit een parkeergarage op de Amstelstraat. Ze gaan kijken wat er aan de hand is. In de garage zien de agenten een taxi  staan. Deze zou mogelijk betrokken zou zijn bij een twist. In de auto wordt een vuurwapen gezien waarop de taxichauffeur meteen werd aangehouden.”

Agent licht gewond

Tijdens de aanhouding is een agent licht gewond geraakt. De chauffeur is aangehouden voor vuurwapenbezit, het rijden onder invloed en voor het rijden zonder geldig rijbewijs.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!