Tweede editie Nationale Rijschoolbeurs op 6 september

Op zondag 6 september vindt dit jaar opnieuw de Nationale Rijschoolbeurs plaats. Een evenement waarop je tijdens een uitgebreid programma je kan laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de rijschoolbranche. Ook dit jaar zal er een actueel thema aan de beurs en het bijbehorende symposium worden gekoppeld, dit thema wordt later bekend gemaakt.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Nationale Rijschoolbeurs
Tweede editie

Na het grote succes van de eerste Nationale Rijschoolbeurs in september 2014, zal  ook dit jaar deze leuke en informatieve beurs plaatsvinden. Het evenement bevat een divers programma met workshops, presentaties en verschillende standhouders. Er zullen dit jaar vele automerken op de beurs vertegenwoordigd zijn en als bezoeker kun je bij deze automerken testritten maken in lesautogeschikte modellen. Ook zal je kunnen genieten van een uitgebreide catering en kun je in een ontspannen sfeer met collega’s, partners en vrienden van gedachten wisselen.

Nationale Rijschoolbeurs
Nationale Rijschoolbeurs
Gratis

Toegang tot de beurs is gratis en ook kinderen zijn welkom. Zij kunnen die dag spelen op de vele speeltoestellen die onder professioneel toezicht zullen staan.

Locatie

De beurs zal plaatsvinden op het terrein van De VerkeersAcadamie in Nieuwegein Aan de Newtonbaan 2. 

RijschoolVandaag zal in de loop naar de beurs extra informatie geven over het programma van de dag en het belangrijkste nieuws omtrent het evenement. Tijdens én na de beurs zal er uitgebreid verslag worden gedaan door onze verslaggever.