Wil jij rijles geven aan leerlingen met een lichamelijke handicap?

lesgeven aan leerlingen met een beperking

Wie ziet een uitdaging in de mogelijkheid om mensen met een lichamelijke beperking aan een rijbewijs te helpen, zodat zij hun zelfstandigheid kunnen behouden?

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Soms kom je vacatures tegen, die bijzonder zijn. Zo ontvingen wij een bijzondere vacature van 'Onbeperkt in beweging'. Onbeperkt in Beweging is een autorijschool die zich enkel bezig houdt met het lesgeven aan leerlingen met een lichamelijke beperking. De rijschool is onderdeel van B&S Autoaanpassing, dat al ruim 40 jaar actief is op het terrein van auto-aanpassingen.

Rolstoelafhankelijke kandidaten

'Onbeperkt in beweging'is op zoek naar een rij-instructeur die kandidaten met een lichamelijke beperking leert om met de noodzakelijke aanpassingen auto te rijden. Dat kan ook via een opleidingstraject of gewenningslessen als de kandidaat al in het bezit is van een rijbewijs. De rijschool beschikt over een Seat Altea met alle mogelijke aanpassingen en een MB Sprinter, onder andere uitgerust met een elektronisch joystickbesturingssysteem, geschikt voor rijlessen aan rolstoelafhankelijke kandidaten met zware lichamelijke beperkingen. De rijlessen worden vanuit devestigingen in Amersfoort en Hoorn (NH) door heel Nederland gegeven. Vanuit de functie vindt er regelmatig overleg plaats met de deskundige praktische rijgeschiktheid (DPR) van het CBR.

Kwalificaties

Voor deze zeer uitdagende en verantwoordelijke functie ís 'Onbeperkt in beweging' per direct op zoek naar een kandidaat met de volgende kwalificaties:

  • WRM bevoegd en ervaring met TOP
  • Zelfstandig werkend
  • Adviserend naar kandidaten en CBR
  • Representatief
  • Geduldig
  • Communicatief
  • Technische vaardigheden
Solliciteren

Als rij-instructeur ga je een dienstverband aan met B&S Autoaanpassing en ontvang je salaris volgens cao, inclusief sociale verzekeringen en pensioenopbouw.

Interesse in deze uitdaging? Stuur je CV en een korte motivatie naar info@onbeperktinbeweging.nl. Heb je vragen? Bel naar 085 0717 600 en vraag naar John Koopman of Martin van der Graaf.