VekaBest blijft up-to-date en vooroplopen in customer intimacy

VeKaBest, leverancier van verkeersleermiddelen, past leermiddelen aan naar de nieuwe maximumsnelheid en treft maatregelen wat betreft het coronavirus. Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met VeKaBest.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Aanpassing maximumsnelheid autosnelweg

In verband met de aanpassing van de maximumsnelheid op autosnelwegen worden de VekaBest lespresentaties, de TheorieCompact lespresentaties, de oefenvragen en examentrainingen voor Personenauto en Motor aankomende week vernieuwd. Vanaf 23 maart verandert in het CBR theorie- examen de toetsing.

In Nederland is vanaf 16 maart, zoals bekend, de maximumsnelheid op autosnelwegen:

• overdag tussen 6.00 uur en 19.00 uur 100 km/u,

• ‘s avonds en ‘s nachts 100, 120 of 130 km/u.

Vekabest
Customer intimacy

Behalve met onze uitstekende leermiddelen wil VeKaBest ook met onze dienstverlening onze klanten, de opleiders en hun leerlingen, optimaal faciliteren. "Wij staan voor customer intimacy en introduceren vol trots de volgende stap hierin: het VekaBest klantenportal. Via dit ene loket, dat u als klant helemaal op maat kunt inrichten, regelt u alles zélf: bestellingen van leermiddelen, inlogcodes en rijschoolbenodigdheden, lesplannen en inlogcodes voor de e-learning code 95, toegang tot de leerlingvolgsystemen en accounts voor het klassikale theorie platform. Ook hebt u overzichtelijk inzicht in uw order- en factuurhistorie."

Vanaf 1 mei kunnen klanten naar dit portal overstappen. Voor meer informatie belt u naar VekaBest of neemt u contact op met onze vertegenwoordigers. Zij zijn te bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail:   

  • Anne Postmus: 06 53 33 03 00, anne.postmus@vekabest.nl
  • Willian Wouters: 06 53 11 77 90, willian.wouters@vekabest.nl
  • Marinus van Schijndel: 06 53 10 43 97, marinus.van.schijndel@vekabest.nl
  • Huug Jansen: 06 51 36 09 73, info@verkeersleermiddelen-jansen.nl
Maatregelen in verband met coronavirus

Ook VekaBest heeft maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen. "De veiligheid van al onze klanten, alsook ons eigen team is prioritair. VekaBest blijft volledig operationeel, maar gezien de aard van ons beroep, waarbij onze medewerkers continu in contact staan met een groot aantal leerlingen, zien wij ons genoodzaakt om aangepaste maatregelen te nemen."

Aankomende week werkt VekaBest achter gesloten deuren, en dit zal zeker tot en met zondag 5 april zijn. "Dit betekent dat onze webshops en kantoor in Best operationeel zijn, maar niet vrij toegankelijk. Onze medewerkers en vertegenwoordigers zijn via e-mail en telefonisch bereikbaar en zullen enkel beschikbaar zijn op afspraak. Indien gewenst, komen zij ook graag bij u op kantoor. Hierbij zullen de hygiënische voorschriften maximaal worden gerespecteerd."

Zorg goed voor uzelf en elkaar. VeKaBest wenst u een goede gezondheid.