VekaBest breidt autotheorie-pakket uit met een Pools boek

Het autorijbewijs blijft het meest begeerde om te halen. Ook nieuwe Nederlanders en zij die hier werken willen dat zo snel mogelijk in hun bezit hebben. Eind maart voegt VekaBest daarom een nieuw theorieboek toe aan de alsmaar groeiende internationale reeks, namelijk: autotheorie in het Pools. Naast Engels en Arabisch wordt dit dus het derde boek waarmee rijschoolhouders een nieuwe doelgroep kunnen bedienen.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Ook voor dit Poolse boek geldt: duidelijker door beleving

De aanpak van VekaBest blijkt te werken. De beeldende taal en uitleg zorgen voor een snel begrip van de lesstof. In 14 hoofdstukken wandelen leerlingen soepel door de theorie en onthouden ze die gemakkelijker door de unieke methodiek.

Inclusief 5 uur internet examentraining!

Met behulp van 10 levensechte examens, precies zoals het CBR ze afneemt, kunnen leerlingen hun kennis zelf testen en waar nodig gericht bijspijkeren.

 

Nieuw markten, nieuwe mogelijkheden

Als service-organisatie ziet VekaBest het als haar plicht om rijschoolhouders te helpen in de ondersteuning van nieuwe doelgroepen. Dit Poolse boek is een mooie uitbreiding naar een nieuwe markt en biedt rijscholen dus nieuwe mogelijkheden.