Nieuws voor rijscholen

Startersdag VekaBest

VekaBest: een goede voorbereiding op het theorie-examen

vrijdag 24 maart 2017 | Daisy Kossen

Kris bom gaf als senior product manager tijdens de Startersdag uitgebreid uitleg over de verschillende verkeersleermiddelen en rijschoolbenodigdheden die van belang zijn om een eigen rijschool te beginnen.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Marktleider

VekaBest bestaat al sinds 1964 en is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste leverancier van Nederland op het gebied van verkeersleermiddelen, theorieboeken, examenboeken, usb-sticks, online examentrainingen en interactieve e-learning.

Gezakte leerlingen

“Veel leerlingen nemen het theoriegedeelte niet serieus en onderschatten het theorie-examen” maakt Bom duidelijk. Volgens hem is het om die reden belangrijk dat rijscholen aan hun leerlingen benadrukken dat het theorie-examen niet ‘zomaar eventjes’ te halen is. Daarvoor moet toch echt geleerd worden. Goede theorieproducten kunnen het leerproces wél vergemakkelijken. De online examen training is ronduit het meest populair en wordt door veel rijscholen gebruikt om hun leerlingen goed voorbereid het theorie-examen in te laten gaan.

Rijschoolbenodigdheden

Naast verschillende verkeersmiddelen voor het theorie-examen heeft VekaBest ook een ruim aanbod aan rijschoolbenodigdheden op haar website staan. Van dagrapporten en afspraakkaarten tot verkeerswandplaten, lesspiegels en daknaamborden. 

Eigen webshop

Het is voor rijscholen ook mogelijk om eigen een webshop door VekaBest op de website te laten plaatsen. Blom licht toe: “Rijschoolhouders hoeven hiervoor geen dure opstartkosten bij ons te betalen of spullen in te kopen. Webdesigners van VekaBest maken de webshop aan in de huisstijl van de rijschool. Bestelde artikelen worden direct vanuit ons magazijn naar de leerling verstuurd. Er is geen voorraad nodig. Je hoeft er dus niets voor te doen en toch levert het geld op. Een ander groot voordeel is dat nieuwe bestellingen contactgegevens opleveren van jongeren die misschien nog nergens aan het lessen zijn. Als je hen vervolgens benaderd met een mooi aanbod, komen ze wellicht bij jou hun autorijlessen volgen”.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!