Verkeersschool Aalbregt officieel failliet verklaard

Verkeersschool Aalbregt is gisteren door de rechtbank in Den Haag officieel failliet verklaard. Dat bevestigt het kantoor van de toegewezen curator woensdag aan Omroep West..

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Vorige week sloot de rijschool van Ferry Aalbregt plotseling zijn deuren. Veel rijinstructeurs hebben naar eigen zeggen nog vele duizenden euro's salaris tegoed en de leerlingen hebben vooraf lesgeld betaald dat ze nu kwijt zijn. Eerder vertelde de rijschoolhouder dat hij ondergedoken zit vanwege alle bedreigingen die er de afgelopen tijd naar hem zijn geuit. Volgens Aalbregt hebben vieze spelletjes en onwaarheden ervoor gezorgd dat het mis ging met zijn bedrijf. Maar ook zijn eigen fouten hebben bijgedragen aan de ondergang, vertelde hij Omroep West.

Advocaat

Umut Igdir is eigenaar van 123-Theorie.nl en werkte als aanbieder van theoriecursussen samen met Ferry Aalbregt. Hij zegt vanaf begin dit jaar al geen geld meer te hebben ontvangen van de rijschoolhouder. In totaal zou het gaan om een bedrag van zo'n 75.000 euro. In een reactie op het uitgesproken faillissement, reageert Umut stellig. 'Ik ga meteen mijn advocaat bellen, misschien kan ik nog iets terugkrijgen.'

 

www.omroepwest.nl/nieuws/3861110/Verkeersschool-Aalbregt-officieel-failliet-verklaard »