Verkeersschool Attent kiest voor auto's van Freeroad Mazda

attent

Verkeersschool Attent in Steenwijk is een samenwerking aangegaan met Freeroad in Zwolle. De Verkeersschool heeft haar wagenpark een upgrade gegeven met vijf nieuwe auto's van Mazda. Een zesde is nog onderweg, schrijft Attent in een persbericht.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

In de zoektocht naar een betrouwbare invulling van de autovloot vond oprichter Arie Vroege bij Freeroad in Zwolle de samenwerking waar hij naar zocht. ‘Samen op weg’ om ook in de toekomst met veel plezier leerlingen naar hun rijbewijs te begeleiden.

Mazda CX-30

“De Mazda CX-30 is een klasse apart”, aldus Tim Brandt, directeur-eigenaar van Freeroad Zwolle. "De crossover is een schoolvoorbeeld van de veelgeprezen vakmanschap van Mazda, zowel van buiten als van binnen." Dat de slogan ‘Drive together’ overeenkomt met het ‘Samen op weg’ van Verkeersschool Attent kan geen toeval zijn, geeft de verkeersschool aan.

Verkeersschool Attent werd in 1982 opgericht door Gea en Arie Vroege en is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende verkeersschool in de regio Steenwijkerland.