Verkeersschool Frijters wint Business Awards in Halderberge

frijters

De verkeersschool van Willem-Jan Frijters heeft deze week de Business Award gewonnen in de gemeente Halderberge. Gefeliciteerd met deze mooie prijs.

VTO

— Advertentie —

In een gevuld theater won Verkeerschool Frijters afgelopen weekend een bijzondere ondernemersprijs. In de categorie 'business to consumer' kwam Frijters als beste uit de test.

Volgens de jury was het een bijna onmogelijke taak die ze hadden gekregen, maar voldeed de verkeersschool het beste aan al hun criteria. "Zij zijn toegesneden op maatwerk, spelen in op de markt, creëren oplossingen, hebben een goede relatie met het personeel en zijn lokaal erg betrokken.”  Andere genomineerden waren  vliegschool Breda Aviation en de Jumbo in Broos. De prijs is bedoeld de bedrijven van Halderberge een podium geven en daarnaast inspireren en verbinden. 

Gewonnen

De Verkeersschool in Olde Gastel reageerde dolenthousiast. In de reactie op facebook laten ze weten verrast te zijn met de winst: "In 2006 begonnen met één auto en de droom om een mooie verkeersschool op te bouwen. En dan ineens wordt je in 2019 genomineerd door een van de mensen uit ons team voor 'Halderbergse ondernemer van het jaar' .Een mooi moment om even stil te staan bij alles wat we samen met ons team hebben opgebouwd in die 13 jaar. En dan is het gisteravond een gala, spannend, iedereen mooi gekleed, samen met het team en onze familie, de uitslag........en we hebben GEWONNEN!" 

Specialisaties

De verkeersschool koos bewust de naam Verkeersschool omdat de ambitie was te groeien naar een bedrijf met meerdere rijbewijscategorieen en opleidingen. Frijters is gespecialiseerd op het gebied van rijles geven aan leerlingen met ADHD, ADD, faalangst en autisme en geeft ook begeleiding bij verkeersangst. Ook kun je hier een tractor-rijlessen volgen. In de toekomst wil Frijters ook bijscholing voor instructeurs gaan geven.