Video: achteruit inparkeren met het populaire youtube-account van Merlin Weber

weber

De populairste video op het youtube-kanaal van Verkeersschool Weber is de video over achteruit inparkeren. Dat is een gevreesd klusje blijkbaar.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Merlin Weber heeft een populair you-tube kanaal waarin hij laat zien hoe hij lesgeeft aan BN'ers, bijzondere verrichtingen uitlegt en vragen beantwoord. Dat loopt erg goed, vertelde hij ons eerder dit jaar in dit artikel. 

Andere manier

Jongeren lezen de tekstboeken niet meer die ze krijgen, zegt hij. Daarom zocht hij een andere manier. "Beelden spreken voor zich en het boeit jongelui net iets meer. Er zijn zelfs rijinstructeurs die mijn video’s gebruiken of ze op hun website zetten. Vorig jaar werd ik gebeld door een bedrijf dat voor het MBO examens maakt of ze een stuk mochten gebruiken uit een van mijn video’s", zegt Weber. "Ik heb nu bijna 21 duizend volgers en dat moeten er ongeveer honderdduizend worden binnen 5 jaar."

Dat het goed gaat blijkt, want zijn meest bekeken video is al meer dan 230-duizend keer bekeken. En die gaat over... achteruit inparkeren. Kijk hieronder de video, die stamt uit 2016.