Vooraankondiging: Nationaal Rijschoolcongres 6 september

Op zondag 6 september is het zover. De partners van RijschoolVandaag.nl organiseren het Nationaal Rijschoolcongres 2015. Hoewel er ook kleinschalige beursactiviteiten zullen plaatsvinden, focust het evenement zich op inhoudelijke onderwerpen. Onderwerpen die u kunt gebruiken om het succes van uw rijschool te vergroten.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Het programma is opgebouwd uit vier workshops, die meerdere malen per dag worden aangeboden. Zo krijgen alle bezoekers de kans om elke workshop te bezoeken. Hoewel de inhoud van het congres nog niet helemaal bekend, is geven we u vast een kleine indicatie van wat er te verwachten valt. 

Zet uw rijschool op de kaart

Alles wat u moet weten over marketing, social media, SEO en SEA. Belangrijk voor de startende rijschoolhouder, maar ook zeker voor de gevestigde. Hoe behoudt u uw leerlingen? Wat kunt u zelf als rijschoolhouder doen, betreffende marketing en communicatie? Er zullen vragen worden beantwoord en ideeën worden aangedragen.

Ondernemersdilemma's

Iedere ondernemer komt ermee in aanraking: ondernemersdilemma’s. En ook voor rijschoolhouders is dit niet meer dan normaal. Bij de gelijknamige workshop zullen verschillende dilemma’s aan bod komen. Zoals: kopen of leasen, financiering, verzekering, arbeidscontracten, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Een workshop ingericht om de rijschooldilemma’s iets overzichtelijker te maken en u opweg te helpen met het nemen van de juiste beslissingen.

Rijles en autisme

Ruim 1% van de Nederlanders heeft een vorm van autisme, dat zijn meer dan 190.000 mensen. Een onderwerp dat zeker niet vergeten mag worden bij het Nationaal Rijschoolcongres. Hoe geef je rijles aan een leerling met autisme? Hoe kun je jezelf specialiseren in dit vakgebied? Handvatten die u op weg zullen helpen tijdens het zoeken naar de juiste manier van lesgeven. 

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Leer te kijken naar diegene die naast u zit. Krijg inzicht in hoe uw kandidaten de wereld om zich heen waarnemen en hoe ze daarop reageren. En, niet minder belangrijk, tips en adviezen hoe u met deze inzichten de effectiviteit van de rijlessen kunt vergroten, dat is waar de workshop NLP over gaat.


Het Nationaal Rijschoolcongres is écht ontwikkeld - en nog in ontwikkeling - om het succes van uw rijschool te vergroten. Om de kwaliteit van het programma te kunnen waarborgen is er slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Wees er dus op tijd bij. Vanaf 1 juni kunt u zich inschrijven op RijschoolVandaag.nl, schrijf het in uw agenda.