BOVAG Rijscholen op zoek naar nieuwe voorzitter

bovag huis

Op 1 mei 2021 eindigt de tweede en statutair laatste termijn van de huidige voorzitter Frank Hoornenborg. BOVAG Rijscholen is daarom op zoek naar een nieuwe voorzitter.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De voorzitter van BOVAG-afdeling Rijscholen heeft tot taak om, samen met  het afdelingsbestuur, het beleid van de afdeling te ontwikkelen, uit te  voeren en leiding te geven aan het bestuur van deze BOVAG-afdeling. Een  speerpunt voor de komende tijd is het vormgeven van de vernieuwing van de afdeling Rijscholen op basis van de plannen die in september 2020 zijn gepresenteerd aan de leden, waarbij een hoge mate van betrokkenheid  en participatie van leden centraal zal staan.

Verkeersveiligheid

Binnen de rijschoolbranche is sprake van een grote diversiteit aan opleiders qua omvang en expertise. Tegelijk is maar een klein deel van de ondernemers in de branche aangesloten bij één van de vier brancheverenigingen. "Elke opleider die kwaliteit en verkeersveiligheid hoog in het vaandel heeft en aan de lidmaatschapseisen voldoet, is van harte welkom," meldt BOVAG rijscholen

Solliciteren?

Voor de functie van nieuwe voorzitter is een uitgebreid functieprofiel opgesteld, welke is terug te lezen op de website van BOVAG. Iedereen die interesse heeft kan solliciteren. Solliciteren kan tot en met 18 december.